Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat.
Menü
Hungarian hu
Ár:
6.410 Ft
Menny.:db

Autóklíma töltő készlet FRIGOSTAR R134a rendszerekhez 370g (órával, csappal, hansennel)

Ár:
6.410 Ft
Menny.:db
Cikkszám: HT103474
Várható szállítás: 2021. március 01.
Szállítási díj: 2.540 Ft

Jármű klíma töltő szett R134a-val üzemelő jármű klímákhoz. A készletben található hűtőközeg ~1000g gyári R134a töltet mennyiségig használható. A gyári és a helyettesítő hűtőközeg nem keverhető. Utántöltés nem lehetséges, csak teljes hűtőközeg csere! A gyorscsatlakozó mérete a R134a-val működő járművek alacsony nyomás oldali csatlakozójával kompatibilis.

Tömeg: 900g / db

A kép csak illusztráció, a palack színe fehér!

Leírás és Paraméterek

Biztonsági figyelmeztetés!

A jármű klíma rendszerek javítását csak szakképzett ember végezheti! Magánszemély csak saját felelősségre használhatja, reklamációt tőlük, hiba esetén, nem áll módunkban elfogadni!

A gyári és a helyettesítő hűtőközeg nem keverhető. Utántöltés nem lehetséges, csak teljes hűtőközeg csere!

Használat után ne távolítsa el a palackról az átalakító szelepet. A szelep eltávolítása a hűtőközeg környezetbe jutását okozza. A kiáramló hűtőközeg személyi sérülést okozhat.

A palackban lévő hűtőközeg keverék nem keverhető a gyári hűtőközeggel.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

1. Vegye le a záró sapkát a palackról.

2. Csavarozza rá az átalakítócsapot a palackra.

3. Kösse össze a csőrendszerrel és fordítsa fejjel lefelé a palackot.

4. Tekerje az átalakító csapját az órajárással megegyező irányba. Ezzel megtörténik a palack szelepének kiszúrása és a hűtőközeg a klíma rendszerbe áramlik.

5. A kívánt elpárolgási nyomás (R134a alapján) elérése után tekerje a csapot teljesen zárt állapotba az óra járásával megegyező irányba.

6. A feltöltés végeztével távolítsa el a csövet a járműről.

FONTOS! A palackok gyárilag egyszer használatos zárószeleppel vannak ellátva. Első használat után az átalakító szeleppel végezhető a palack zárása.

SZÜKSÉGES HŰTŐKÖZEG MENNYISÉG

Az adagolása minden esetben az ededeti hűtőközeg elpárolgási nyomásának eléréséig történjen. Ez körülbelül a gyári töltetmennyiség 33%-ának megfelelő hűtőközeget jelent.