Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat.
Menü
Ár:
8.843 Ft (6.963 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cybercon klímatisztító 5 liter (lemon)

Ár:
8.843 Ft (6.963 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: CON43907
Elérhetőség: Raktáron

Amennyiben a termék nincs raktáron, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Nagykereskedelmi árainkért kérjük regisztráljon a weboldalra!

Szállítási díj: 2.540 Ft
Gyártó / Forgalmazó:
Egységár: 1.768,65 Ft/liter

Termék Információk

A kannás termék használata során a folyadékot töltse ki az erre alkalmas szórófejes egységbe (műanyag, illetve fém flakon egyaránt alkalmas). A kiöntés során használjon védőfelszerelést (lásd P280)! A termék használata előtt áramtalanítsa a klímaberendezést. Távolítsa el a pollenszűrőt, majd permetezze a szert közvetlenül a tisztítandó felületre. Ügyeljen, hogy az anyag teljesen befedje a felületet, de a műszerfalon található berendezésekre ne kerüljön. A műveletet megfelelő szellőztetés mellett végezze! A klímaberendezés 30 perc elteltével újra üzemeltethető. A leoldott szennyeződés kiürül a rendszerből. Összetevők: denaturált szesz, illatanyag.

VESZÉLY!
H225 Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. H319 Súlyos szemirritációt okoz. H332 Belélegezve ártalmas. H335 Légúti irritációt okozhat. H336 Almosságot vagy szédülést okozhat. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P210 Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. P233 Az edény szorosan lezárva tartandó. P280 Védőkesztyű/ védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. P301+P310 LENYELÉS ESETÉN: azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. P303+P361+P353 HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/ zuhanyozás. P304+P340 BELÉLEGZÉS ESETÉN: Az érintett személyt friss levegőre kell vinni és olyan nyugalmi testhelyzetbe kell helyezni, hogy könnyen tudjon lélegezni. P305+P351+P338 SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P309+P311 Expozíció vagy rosszullét esetén: forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: veszélyes hulladék. Felhasználható a gyártástól számított 36 hónapig. Gyártási idő és a gyártási tétel azonosító a flakon alján található.

Paraméterek

A termék a klímaberendezést megtisztítja és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Kellemes ,,citrus” illatot biztosít. Ajánljuk autó-, ipari-, és háztartási légkondicionálók légcsatornáinak, szűrőinek, kondenzvíz tartályainak, hűtőbordáinak tisztításához. A tisztítást a hűtési szezon kezdetekor érdemes elvégezni. Amennyiben a berendezést fűtésre is használja, úgy célszerű újabb tisztítást elvégezni az őszi/téli időszak elején. A beltéri egység mellett fontos a kültéri egység tisztítása is, melyet szakemberrel végeztessen el. Az időszakos karbantartással a berendezések élettartama meghosszabbítható, így az energiafelhasználást csökkenthetjük.