Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat.
Menü
Ár:
691.990 Ft
Menny.:db

DAIKIN EMURA FTXJ35MW + RXJ35M 3,5 kW Fehér mono oldalfali klíma szett

Ár:
691.990 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Szigetelt lágy rézcső 06x1 mm (25 fm/t.) 6 mm szig. (vegytiszta) Szigetelt lágy rézcső 06x1 mm (25 fm/t.) 6 mm szig. (vegytiszta)
947 Ft + ÁFA (1.202 Ft)
Klímatartó konzol (kinyitható) szegecselt + préselt profilú festett 365x420 mm PL11B Klímatartó konzol (kinyitható) szegecselt + préselt profilú festett 365x420 mm PL11B
5.104 Ft + ÁFA (6.482 Ft)
Klímatartó konzol (kinyitható) szegecselt + préselt profilú festett 365x450 mm PL11C Klímatartó konzol (kinyitható) szegecselt + préselt profilú festett 365x450 mm PL11C
5.250 Ft + ÁFA (6.668 Ft)
Menny.:db
Cikkszám: KL72641
Elérhetőség: Beérkezéséről érdeklődjön
Szállítási díj: Ingyenes

 • 3,5 kW hűtési teljesítmény

 • 4,0 kW fűtési teljesítmény

 • 7,19 SEER,

 • 4,60 SCOP
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A legformatervezettebb beltéri egység, mely kiváló hatékonyságot és komfortérzetet biztosít.

 

 
 
 
Wi-Fi vezérlési lehetőség a  BRP069B41 Wi-Fi vezérlő interfésszel mely alaptartozék a készülékhez!
 
 
 
Többzónás intelligens szem - huzathatás elleni védelem
 

A többzónás intelligens szemmel rendelkező berendezések automatikusan elirányítják a légáramlást az észlelt emberekről. Ezáltal elkerülhető a diszkomfort lehetősége, melyet a huzathatás érzete okozna, ha a berendezés közvetlenül az emberekre irányítaná a légáramot. Természetesen az energiamegtakarító funkció - ha 20 percig egyik zónában sem észlel emberi jelenlétet - ezekben a berendezésekben is megtalálható.

 
Gazdaságos üzemmód - Komfort anélkül, hogy zavart keltene az áramellátásban
 

A gazdaságos üzemmód lehetővé teszi, hogy korlátozza a légkondicionáló maximális teljesítményfelvételét, abban az esetben ha más berendezések is egyidejűleg be vannak kapcsolva (porszívó, mikrohullámú sütő stb.) és ezáltal a kismegszakító gyakran kiold, vagy ha csak korlátozni akarja a teljesítményfelvételt. Továbbra is Önnél van az irányítás, így ha maximális hűtésre vagy fűtésre van szüksége, bármikor kikapcsolhatja ezt az üzemmódot.

 
Komfort légáramlás üzemmód - komfort hűtésben és fűtésben egyaránt
 

A komfort légáramlás üzemmód automatikus állítja be a légáramlást, a legkellemesebb hőmérsékleteloszlás érdekében, anélkül, hogy közvetlenül az emberekre irányítaná a légáramot.

 
3-D légáramlás - egyenletes hőmérséklet az egész helyiségben
 

A 3-D légáramlás funkcióval rendelkező berendezések képesek a légáramlást nemcsak horizontálisan, de vertikálisan is irányítani - a felhasználó kérésére vagy akár automatikusan. Ezáltal tökéletes levegőeloszlás érhető el vagy lehetőséget ad a felhasználó számára, hogy ő válassza meg a légáramlás irányát.

 
Nagyteljesítményű üzemmód - maximális teljesítményt, a komfortszint gyors elérése
 

A nagyteljesítményű üzemmód lehetővé teszi, hogy elérje a maximális teljesítményt egyetlen gombnyomással és mégsem kell aggódnia a villanyszámla miatt abban az esetben, ha elfelejtené kikapcsolni a funkciót. Ezzel a funkcióval hűtheti le vagy fűtheti fel a helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt és 20 perc elteltével a berendezés automatikusan visszavált normál üzemmódra, megakadályozva az energiapazarlást.

 
Beltéri egység csendes üzemmód - a komfortot érezni fogja, de hallani nem
 

Azok a berendezések, melyek ezzel a funkcióval rendelkeznek, kivételesen alacsony zajszint elérésére képesek - néhány még az alig hallható 19 dB(A)-t is eléri, mely érték a szélben mozgó falevelek hangjának felel meg. Ez a tökéletes funkció különösen a hálószobába telepített berendezésnél hasznos, mivel működés közben is zavartalan alvást biztosít Önnek.

 
Kültéri egység csendes üzemmód - még a szomszédokat sem zavarja
 

Sok esetben kell vigyázni arra, hogy ne zavarja a szomszédokat az éjszaka folyamán – különösen a sűrűn lakott területeken vagy a társasházakban. Alváshoz mindannyian a csendes környezetet kedveljük. A kültéri egység csendes üzemmódja korlátozza a kültéri egység zajszintjét, tehát Ön nyugodtan üzemeltetheti a  légkondicionálót anélkül, hogy bárkit zavarna ezzel.

 
Heti időzítő - egy komfortos otthonba való hazatérés
 

A heti időzítő lehetővé teszi, hogy egész hétre beprogramozza a légkondicionálót, így nem kell bajlódnia a berendezés manuális ki- és bekapcsolásával Legfeljebb 4 műveletet lehet a hét minden napjára előre beprogramozni.

 
Online szabályozási lehetőség - teljes szabályzás, bármikor, bárhonnan
 

Az Online Szabályozási lehetőséggel rendelkező egységek bármikor és bárhonnan vezérelhetőek mobiltelefonról vagy táblagépről is. Ez a funkció egy opcionális kiegészítőt igényel, valamint egy meglévő LAN hálózatot, amire rácsatlakoztatja a berendezést. Amellett, hogy mobiltelefonról egyszerűen, könnyen és  közvetlenül szabályozható, a legtöbb egységnél lehetőség van arra is, hogy kifinomult otthoni, vagy épületfelügyeleti rendszerre csatlakozzon Modbus, vagy KNX kommunikációs protokollon keresztül, vagy Daikin központi vezérlőre. (BACnet-re, vagy LON-ra való csatlakozás is lehetséges Daikin DIII-Net protokollon  keresztül.)

 
Titánium apatit fotokatalitikus levegő szűrő - tiszta levegő otthon!
 

A levegőt diszkrét, és hatékony kémiai reakciókon keresztül tisztítja meg: Első fázisban a szűrő kalcium hidroxiapatit rétege elnyeli a baktériumokat, a vírusokat, az ammóniát, a nitrogén oxidot és az egyéb ártalmas anyagokat. Aztán a természetes fény hatására a titánium oxid aktiválja a hidroxil gyököket és  ártalmatlan vízzé és szén-dioxiddá bontja le az elnyelt anyagokat.

 
Multi-Split alkalmazás - az egész otthon komfortja egy kültéri egységgel megoldható
 

Ez a beltéri egység csatlakoztatható Multi split kültéri egységre. A Multi split alkalmazás lehetővé teszi számos helyiség légkondicionálását egyetlen kültéri egységről, mely olyan előnyökkel jár, mint az egyszerűbb és elegánsabb telepítés, kisebb kültéri helyigénnyel. A Multi split kültéri egységekre 2-5 beltéri egység csatlakoztatható.

 
Egyedi tulajdonságok:
 

 • 3,5 kW hűtési teljesítmény,

 • 4,0 kW fűtési teljesítmény,

 • 7,19 SEER,

 • 4,60 SCOP,

 • extra csendes beltéri egység (hűtési és fűtési üzemmódban is csak 20 dB(A),

 • kivehető, mosható, penészbiztos szűrő,

 • infra távirányító,

 • BRP069B41 Wi-Fi vezérlő interfész,

 • működési tartomány (hűtés/fűtés): -10C - 46C / -15C - 18C,

 • hűtőközeg: R32

 • szín: fehér


 

Hűtési teljesítmény 3.5 kW
Fűtési teljesítmény 4 kW
SEER 7.19
SCOP 4.6
Zajszint (kültéri) 45 db(A)
Energiaosztály A++ / A++
Méretek (beltéri) 303x998x212
Méretek (kültéri) 550x765x285
Súly (beltéri) 12 kg
Súly (kültéri) 34 kg
Csőméret 6,35 / 9,5
Garancia 3 év

Teljesítmény 3,0 - 3,9 kW

Youtube videók