Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat.
Menü
Ár:
19.657 Ft
Menny.:db

Elektromos hőlégfúvó Master B3PTC (3kW)

Ár:
19.657 Ft
Menny.:db
Cikkszám: FU90251
Elérhetőség: Beérkezés alatt
Szállítási díj: 2.540 Ft

Leírás és Paraméterek

A MASTER elektromos hőlégfúvókba épített rozsdamentes fűtőszálak nem izzanak látható, vörös fénnyel, így nagyobb hatékonyság mellett az élettartamuk jóval hosszabb. A készülékekben lévő ventilátorok nagy mennyiségű levegőt szállítanak, ez biztosítja a fűtendő helyiségek levegőjének hatékony felfűtését. E két tényező együttes hatásaként a hőlégfúvóból távozó levegő nem forró, ez azonban nem jelenti a készülék rendellenes működését.

A fűtőberendezések (hőlégfúvók) ipari alkalmazásra alkalmasak, folyamatosan üzemeltethetőek.

Tudta?  

A hőlégfúvóba épített szobatermosztát segítségével szabályozható a fűtött helyiség hőmérséklete. A beállított hőmérséklet elérésekor a légmelegítő fűtőszála kikapcsol, a ventilátor folyamatosan működik tovább és keringeti a levegőt. A hőmérséklet csökkenésével a fűtés újra bekapcsol. A hőlégfúvó szobatermosztát gombja végállások között működik, nem körbeforgatható!

FIGYELMEZTETÉSEK!

  • TILOS a légmelegítő készüléket az elektromos aljzatból történő kihúzással áramtalanítani. Áramtalanítás előtt ki kell kapcsolni és meg kell várni, hogy a készülék lehűljön.
  • Kikapcsolás után a hőlégfúvó automatikus utóhűtése újraindíthatja a ventilátort! Ha a kikapcsolás után azonnal kihúzza a készüléket a ventilátor nem tudja azt lehűteni, így a gép károsodást szenvedhet.
  • Legyen a hosszabbító is MASTER!  A gyári kábel méretezése biztosan megfelelő. Ne érje be kevesebbel! 
  • Nem megfelelő méretezésű vagy túl hosszú hosszabbító a készülék károsodását okozza. Az ebből eredő meghibásodás a gyártó/forgalmazó garanciális kötelezettségeinek azonnali megszűnését eredményezi.
  • Ha kétsége van a légmelegítő készülékek fűtési teljesítményével kapcsolatban, ellenőrizze annak áramfelvételét.
  • A MASTER készülékek használata előtt minden esetben olvassa el a gépekhez mellékelt használati utasítást.
EAN KÓD:
5904542925812
NETTÓ SÚLY (KG): 3.4
BRUTTÓ SÚLY (KG): 3.7
LÉGSZÁLLÍTÁS (M3/H): 97
FŰTŐTELJESÍTMÉNY (KW): 3
CSOMAGOLÁS: kartondoboz
IP VÉDELEM: IP21
CSOMAGOLÁSI MÉRET H*SZ*M (MM): 244*240*250
DUGALJ A KÉSZÜLÉKEN: 230V
FESZÜLTSÉG (V/HZ): 230 / 50Hz
ÁRAMFELVÉTEL (A): 13
MŰKÖDÉSI TARTOMÁNY (°C): 0-40
TERMOSZTÁTOS SZABÁLYOZÁS: beépítve