Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat.
Menü
Hungarian hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

2020. 11. 26. 14:36:49
A wifis termosztátok valóban rugalmas kezelhetőséget biztosítanak!

A termosztátok terén hatalmas a kínálat. Régebben csak mechanikus termosztátokat lehetett kapni, azonban ma már ennél sokkal modernebb típusok is rendelkezésre állnak. Mindnek megvannak a maga előnyei, kétségtelen azonban, hogy a legrugalmasabb használatot a wifis termosztátok biztosítják. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes az egyes típusokról tudni!

2020. 10. 22. 12:27:14
Klíma mosó zsákokkal a készülék hatékonyan tisztítható!

Egy légkondicionáló berendezés használata ma már elterjedt dolog, egyre többen döntenek úgy, hogy beruháznak egy vagy több klíma beépítésére. A nyári hőségben gyorsan felmelegedő lakásban nem kell többé a hőség áldozataivá válni, csak egy gombnyomás és már érkezik a hűsítő fuvallat.

2020. 09. 16. 10:35:22
Mosógép alkatrészeinkkel a meghibásodott gép újra tökéletes lesz!

A háztartási gépek meghibásodása mindig kellemetlen, de talán akkor a legrosszabb a helyzet, ha a mosógépről van szó. Régen természetes volt a kézzel való mosás, azonban ma már teljesen elképzelhetetlen, hogy a szennyes ruhát ne csak egyszerűen betegyük a gépbe, ami mindent megcsinál helyettünk. Ha a készülék meghibásodik, akkor mielőbb orvosolni kell, és ehhez nem csak szakemberre lesz szükség, hanem mosógép alkatrészekre is. 

2020. 08. 13. 10:47:34
Mobilklíma választékunk Önre vár! Vessen véget a hőségnek otthonában! Egyik évszak sem olyan népszerű, mint a nyár. A nyár a szabadság, az utazás, a programok ideje, de amikor éppen otthon van dolga az embernek, akkor csak a bosszantó forróság várja. A nyári meleg nyaralás során jó dolog, de az otthonunk falai között semmi keresnivalója.
2020. 07. 23. 12:08:49
A klíma kiegészítők nélkül nem tudja klímáját kihasználni!

A minőségi légkondicionálás egy kiváló teljesítményű klímaberendezéssel nem több, mint pár gombnyomás kérdése. A berendezés a megadott adatok alapján beállítja az ideális hőmérsékletet, kellemes és egészséges klímát tart fenn a szobákban. Mindezt anélkül, hogy az kellemetlen zajjal, szaggal vagy negatív egészségügyi következménnyel járna.