Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Klíma mosó zsákokkal a készülék hatékonyan tisztítható!

Egy légkondicionáló berendezés használata ma már elterjedt dolog, egyre többen döntenek úgy, hogy beruháznak egy vagy több klíma beépítésére. A nyári hőségben gyorsan felmelegedő lakásban nem kell többé a hőség áldozataivá válni, csak egy gombnyomás és már érkezik a hűsítő fuvallat.

Ahogyan a többi berendezésnek, úgy a klímának is szüksége van rendszeres karbantartásra, valamint tisztításra is. Az elhanyagolt klíma könnyen a tulajdonosok ellenségévé válhat, mert nemcsak feleslegesen fogyaszt sok áramot, hanem még arra is képes, hogy megbetegesítsen.

A klíma tisztítását csakis szakemberre szabad bízni, mert Ő az, aki tisztában van azzal, hogy mivel és hogyan, hol szabad a lerakódásokat, szennyeződéseket eltávolítani. A klíma tiszta lesz és működőképes marad. A szakemberek, klímával foglalkozók számára szól ajánlatunk is. A klíma tisztításhoz ajánlott minden eszközt bevetni annak érdekében, hogy tökéletes legyen az eredmény. A klíma mosó zsákok is a felszerelés részei.

klíma mosó zsákok vízhatlan anyagból készülnek, általában kék színűek. A zsák kialakítása lehetővé teszi, hogy a falon lévő készülék köré lehessen teríteni, anélkül, hogy azt le kellene szerelni. A klíma mosó zsákon egy víz elvezetésre alkalmas nyílás is helyet kapott. A klíma mosó zsák szája összehúzható, hogy minél kevesebb víz jusson ki a zsákból, miközben a szakember a tisztítást végzi.

A klíma tisztítása csak így lehet elég alapos ahhoz, hogy minden szennyeződés és lerakódás eltűnjön az alkatrészekről. A klímatisztító spray használata nem elég, szükség van szétszerelésre, vegyszeres tisztításra, majd vízsugárral történő átöblítésre.

A webshopunkban klíma mosó zsákokból talál választékot. A klíma mosó zsákok önmagukban, többféle méretben, illetve szettben is megrendelhetőek. Vásároljon kedvező áron a munkájához szükséges termékeket! Keressen minket bizalommal és válogasson online a kedvező áron kapható klímatechnikai termékek közül! Elérhetőségeink egyikén igénybe tudja venni segítségünket a vásárláshoz!