Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat.
Menü
Ár:
2.900 Ft (2.284 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Klímatisztító COOLSTAR / FRIGOSTAR 750 ml

Ár:
2.900 Ft (2.284 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: HT7136
Elérhetőség: Beérkezéséről érdeklődjön

Amennyiben a termék nincs raktáron, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Nagykereskedelmi árainkért kérjük regisztráljon a weboldalra!

Szállítási díj: 2.540 Ft
Gyártó / Forgalmazó:
Egységár: 3.866,96 Ft/liter

Termék Információk

Használat: 1. Zárja be az összes ablakot. 2. Indítsa el a jármű klíma rendszerét belső keringtetésen és a legnagyobb ventilátor fokozaton. 3. Helyezze a padlóra a flakont. Javasolt egy törlőkendőt a flakon alá helyezni az esetlegesen megjelenő folyadékfoltok ellen. 4. Nyomja le a flakon szelepét az automatikus szelep beakadásáig. Ügyeljen rá, hogy a klímatisztító aerosol a flakon tetején függőlegesen távozik! Kerülje a belégzést és a szembe kerülést! 5. A szelep lenyomását követően csukja be az ajtót. 6. Várjon körülbelül 15 percet, amíg a klímatisztító kifejti hatását. 7. Ezt követően működő klíma rendszer mellett jól szellőztesse ki a járművet.

Paraméterek

Kiválóan alkalmas a járművek légkondicionáló berendezésének optimális tisztítására, kellemetlen illatok semlegesítésére szétszerelés nélkül. Az automatikus adagolófej segít a kijuttatásban, így nem szükséges nyomva tartania a szelepet a flakon kiürüléséig. Nagy hatással tisztítja a légkondicionáló külső és belső berendezéseit, elpusztítva eközben az ott megtelepedő gombákat, vírusokat, egészségre ártalmas mikrobákat.