Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat.
Menü
Ár:
34.117 Ft
Menny.:db

lnfrahőmérő TESTO 805i Okosérzékelő 0560 1805

Ár:
34.117 Ft
Menny.:db
Cikkszám: HT68530
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.540 Ft

Felületi hőmérséklet érintésmentes mérése

Emissziós tényező egyszerű kiválasztása listából

8 lézerpontos mérési pont jelölés

Képdokumentáció, a mérési értékek és a mérés helyének 

A jól látható, 8 pontos lézer jelöléssel dolgozó testo 805i infra hőmérsékletmérő  az applikációval együtt használva, falak, valamint légkondicionáló, fűtési és hűtési rendszerek alkatrészeinek érintésmentes hőmérséklet mérésére alkalmas.

Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Termékleírás

A testo 805i infra hőmérsékletmérő  okostelefonnal vagy táblagéppel együtt használva, falak, valamint légkondicionáló, fűtési és hűtési rendszerek alkatrészeinek érintésmentes hőmérséklet mérésére alkalmas. A 8 pontos lézer jelölésnek köszönhetően, a mérési terület könnyen behatárolható.

Jegyzőkönyv kép formátumban

A mobilra letölthető, praktikus testo Smart Probes Applikáció segítségével, mérési eredményei kényelmesen megtekinthetők. Sőt, a méréskor rögzített hőmérsékleti értékek, a mérési hely fényképével (lézerjelöléssel) együttesen kerülnek rögzítésre.Egy különálló, speciális menüpontból érhető el a penészveszély azonosítás funkció. Nem kell többé időt vesztegetnie, hogy táblázatokból bogarássza ki az emissziós értékeket! Az alkalmazás egyik kimondottan hasznos tulajdonsága, hogy az applikáció beépítve tárolja több anyag emissziós értékét, melyek az után a listából könnyűszerrel kiválaszthatók. A mérési eredmények táblázatos és grafikonos formában is megjeleníthetők, a mérési jegyzőkönyv pedig, e-mailben, PDF vagy Excel fájlformátumban is továbbítható.

Rendszerkövetelmények:
  •  iOS 8.3 vagy frissebb vagy Android 4.3  és frissebb verzióik
  •  Bluetooth 4.0

 

Szállítási kiszerelés

testo 805i infra hőmérsékletmérő  (okostelefonról működtethető), elemekkel, és gyári műbizonylattal.

Youtube videók

Csatolt dokumentumok