Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat.
Menü
Ár:
34.491 Ft
Menny.:db

lnfrahőmérő TESTO 830-T2 0560 8312

Ár:
34.491 Ft
Menny.:db
Cikkszám: HT84351
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.540 Ft

Infra hőmérsékletmérő az érintésmentes, fertőzésmentes hőmérsékletméréshez

12:1 –es optika és nagy felbontású processzor a pontos mérési eredmények érdekében

Felületi hőmérsékletmérés, a csatlakoztatható K-típusú hőelem segítségével

Állítható kibocsájtási szint

A testo 830-T2 infra hőmérsékletmérő segítségével lehetővé válik, a hatékony, érintésmentes felületi hőmérséklet mérés. Az infra hőmérsékletmérő különösen a kereskedelem és ipar területén végzett ellenőrző mérések alkalmával bizonyít: pisztolyfogantyús kialakítása és beépített processzora, a könnyen kivitelezhető mérések mellett, pontos mérési eredményeket is garantál.

Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Termékleírás

A testo 830 - T2 infra hőmérsékletmérő érintésmentes felületi hőmérséklet mérésre, lézer jelölőponttal és 12:1-es optikával, kifejezetten a kereskedelemi és az iparban használatos.

A testo 830 - T2 infra hőmérsékletmérő használatának előnyei

A testo 830 - T2 infra hőmérsékletmérő, a felületi hőmérséklet pontos, gyors (másodpercenként 2 mérés) és érintésmentes mérésére. Összességében tehát, az infravörös hőmérő a következő előnyöket nyújtja:
  • Nagy felbontású processzor az elérhető legnagyobb pontosság érdekében (felbontás: 0,1 ° C)
  • 12:1 optika, még közepes távolságon belül alkalmazva is precíz mérési eredményt biztosít
  • Infra hőmérsékletmérő, 2 pontos lézer jelöléssel, a mérendő felületet meghatározására
  • Két riasztási határértékekkel meghatározása
  • Határérték túllépés esetén vizuális és akusztikus riasztás
  • Minimum / maximum érték kijelzés és Hold funkció, hogy a mért értékek a kijelzőn hosszabb ideig leolvashatóak legyenek
  • Kényelmes egykezes, ergonomikus pisztolyfogantyús kialakítás
  • Megvilágított, jól látható digitális kijelző
  • Csatlakozó egy külső, K-típusú hőelem számára
A testo 830 - T2 infra hőmérsékletmérő gyorsasága lenyűgöző, hiszen másodpercenként akár két mérés elvégzésére is alkalmas. Így, a készülék, minden gond nélkül el tud látni nagyobb mérési feladatokat is, mindezt pedig, gyorsan és hatékonyan.

Az érintésmentes infra mérések elvégzése mellett, a testo 830 - T2 infra hőmérsékletmérő felületi hőmérsékletmérésre is alkalmas. Egyszerűen csak csatlakoztassa az opcionálisan megrendelhető K- típusú hőelemet az infra hőmérsékletmérő mérőműszerhez, és máris elvégezhető az újabb típusú mérés. A Testo az érzékelők széles választékát kínálja méréseihez, kezdve a keresztszálas hőelemes gyors felületi érzékelőtől, egészen a levegő érzékelőkig, a folyadékoknál és krémeknél használatos merülő / beszúró érzékelőkön át.

Az infra hőmérsékletmérő kibocsátási szintje egyénileg állítható be, így pontosan a mérendő felület anyagának megfelelő beállítás révén, lehetővé válik az elérhető legnagyobb pontosságú mérési eredmény. Alacsony emissziós szintű kezeletlen felületek méréséhez, a legjobb mérési eredmény érdekében javasoljuk a kibocsátási szalag (opcionálisan rendelhető) alkalmazását.

 

 

Szállítási kiszerelés

testo 830 - T2 infra hőmérsékletmérő elemekkel és gyári műbizonylattal.

Csatolt dokumentumok