Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat.
Menü
Ár:
5.249 Ft
Menny.:db

Nedis Wi-Fi-s Okoscsatlakozó | F-típusú Schuko | 10 A WIFIP130FWT

Ár:
5.249 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 96944T
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.540 Ft

Leírás és Paraméterek

Vezéreljen sok elektromos berendezést távolról, egyszerűen ebbe a vezeték nélküli intelligens csatlakozóba dugva, és csatlakoztassa őket okostelefonhoz vagy táblagéphez a Wi-Fi routeren keresztül.

Egyszerű beállítás
A csatlakoztatott berendezések és eszközök vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak egy intelligens csatlakozóra és a Wi-Fi routerre. Intuitív alkalmazásunk segítségével a berendezések távolról automatikusan ki- és bekapcsolhatók. Akár olyan hangvezérlő rendszerekhez csatlakoztatva is működik, mint az Amazon Alexa és a Google Home.

Ütemezés és párosítás
Állítsa be a csatlakozón a berendezések bekapcsolásának ütemezését, vagy másokhoz csatlakoztatva őket hozzon létre hangulati jeleneteket, amelyek egyetlen parancsra vagy gombnyomásra aktiválhatók.

A Nedis® SmartLife ismertetése
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek – például izzók, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák – széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik.
Keressen csupán egy intelligens izzót vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.

Szín Fehér
Dugasz Schuko / Type F (CEE 7/7)
Áram 10 A
Működési hőmérséklet -10 - 45 °C
Vezeték nélküli technológia Wi-Fi
Az alkalmazás elérhető: Android™ & iOS
Antenna nyeresége 0 dBi
Maximális kimenőteljesítmény 2500 W
Bemeneti feszültség 230 VAC 50 Hz
Kompatibilis a smarthome Nedis® SmartLife
Frekvenciatartomány 2412 - 2484 MHz
Max. rádió adóteljesítmény 16 dBm