Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat.
Menü
Ár:
52.900 Ft
Menny.:db

NORDINOVA Adax VP 1120 KTP Elektromos fűtőpanel (beépített mechanikus termosztáttal)2000 W +tartóláb

Ár:
52.900 Ft
Menny.:db
Cikkszám: NOR102921
Elérhetőség: Beérkezés alatt
Szállítási díj: 2.540 Ft
Költséghatékony, megbízható norvég fűtőpanel, beépített mechanikus termosztáttal, 42 cm-es magassággal.

Leírás és Paraméterek

Részletek

Az Adax VP11 ideális választás azok számára, akik ízléses, helytakarékos, és költséghatékony elektromos fűtési megoldást keresnek. A VP11 fűtőpanel megnövelt magassága és csökkentett szélessége révén a keskenyebb falfelületeken is kényelmesen elfér.

 Az Adax VP 11 KTP sorozat 42 cm-es magassággal, 4 féle fűtésteljesítménnyel (500-2000W), beépített mechanikus termosztáttal, fehér színben kapható.

A VP 11-es sorozat a dupla szigetelésének köszönhetően (szigetelés: 2. osztály) régi elektromos vezetékekkel rendelkező lakásokban is biztonságosan üzemeltethető.

Az Adax VP 11-es fűtőpanel konvekciós elven melegítí fel a helyiség levegőjét. Legjobb hatásfokot ablakok alatt, a padlótól 5-10 cm magasan felszerlve érhetünk el. Ilyenkor egy "hőfüggöny" keletkezik az ablak hideg üvege és a felmelegített szobalevegő között, ami által a helyiségben egyenletes, a termosztát által beállított hőmérséklet marad.

Az Adax fűtőpanel nem hagyományos izzószállal működik, hanem egy speciális fűtőbetéttel, amely az izzószálaknál jóval alacsonyabb hőmérsékleten fűt, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt.

A mechanikus termosztáttal felszerelt KTP típusok nem pontos hőfok, hanem minimum, maximum és comfort hőmérséklet beállítást tesznek lehetővé. Ezért ezeket a paneleket elsősorban olyan helyiségek, pl műhely, garázs, stb. fűtésére ajánljuk, ahol csak időszakosan tartózkodunk, ezért nem szükséges a pontos hőfok beállíthatóság.

Felszerelésnél figyeljünk arra, hogy a minimum, maximum és comfort hőmérséklettel skálázott kezelőgomb  minden esetben a panel jobb oldalán helyezkedik el.

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető.

A gazdaságos működés 3m-es maximális belmagasságnál garantált.

5 év teljes körű garancia.

 

Építési Normagyűjtemény Nem
Befűthető légtér 57 m³
Áramfelvétel (A) 8,7 A
Érintésvédelmi osztály IP 20
Magasság (mm) 420 mm
Szélesség 950 mm
Vezérlés Mechanikus termosztát
Tartozékok P tartóláb
Használat helye beltéren
Felszerelhetőség A csomagban található tartólábra. A termék fali-konzolt nem tartalmaz!
Működési elv konvekciós
Szin Fehér