Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat.
Menü
Ár:
127.870 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-07-01

Nyári akció TESTO 550 szett + 745 érintésmentes fesz.mérő 28 0563 1550

Ár:
127.870 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-07-01
Cikkszám: SZE105298

Túlhevülés és utóhűtés automatikus számítása: nincs többé szükség manuális számításra, ezáltal csökken a hibalehetőség

Praktikus mobil alkalmazással: a mérési értékek távoli kijelzése a mobileszközön, mérési értékek grafikus ábrázolása, mérési eredmények dokumentálása

Hőmérséklet kompenzált szivárgás vizsgálat

60 hűtőközeg tárolható a műszerben (lista módosítása mobil alkalmazás segítségével)

A testo 550 digitális szervizcsaptelep segítségével a hűtőberendezések és a hőszivattyúk vizsgálata most még egyszerűbb: 60 hűtőközeg tárolható a műszerben, túlhevülés- és utóhűtés automatikus számítása, mobil alkalmazás segítségével csatlakoztatható okostelefonhoz vagy táblagéphez, ezáltal gyorsan és kényelmesen felügyelhető a mérés és helyszíni jegyzőkönyv készíthető.

Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Termékleírás

A napi munkája során hűtő és hőszivattyús rendszerek beüzemelését, karbantartását végzi? Akkor a testo 550 szerviz csaptelep a megfelelő társ az Ön számára. Ez a 2-utas szelepblokkal rendelkező műszer, számos funkciója révén, lehetővé teszi, hogy valamennyi releváns paraméterről további kiegészítő műszerek és bonyolult táblázatok használata nélkül pontos információt kapjon.

  • Két hőmérséklet kompenzált nyomásszenzor biztosítja a gyors és pontos nyomás mérést az alacsony és magas nyomás oldalon egyaránt, valamint a műszer automatikusan kiszámítja a kondenzációs és elpárolgási hőmérsékleteket
  • Két hőmérséklet érzékelő csatlakozási lehetőség a túlhevülés és utóhűtés valós idejű számítására. Ezáltal kiküszöbölhetők a hibás számítások. Azonnal pontos és megbízható érték kerül kijelzésre
  • Két darab csipeszes hőmérséklet érzékelő a műszerrel együtt szállítva: A szorító csipesz segítségével az érzékelők stabilan rögzíthetők a csőre, így biztosítható a stabil és pontos hőmérséklet mérés.
  • Nincs szükség a csatlakozó tömlők fordított csatlakoztatására hőszivattyúk vizsgálata során: köszönhetően a műszerben aktiválható hőszivattyú mérési módnak
  • 60 hűtőközeg tárolva a műszerben: a műszer tartalmazza a legtöbb járatos hűtőközeget, így valamennyi hűtőrendszer beszabályozására megfelelő. A hűtőközeg lista a mobil alkalmazáson keresztül a felhasználó által frissíthető

Továbbá a műszer lehetőséget nyújt hőmérséklet különbség kijelzésre, illetve hőmérséklet kompenzált tömörség vizsgálatra.

Mobil alkalmazás a műszerhez: csatlakoztassa okostelefonját, vagy táblagépét a műszerhez!

Telepítse az ingyenes alkalmazást okostelefonjára, vagy táblagépéra és használja ki az alkalmazás nyújtotta praktikus funkciókat:

  • Mérési értékek távoli kijelzése a mobil eszközön: a mérési helyszín adottságaitól függően, akár 20 méter távolságban is láthatja a műszer által mért paramétereket mobil eszközén.
  • Mérési értékek grafikus kijelzése a mobil eszközön: A numerikus megjelenítés mellett az alkalmazás lehetőséget biztosít a mért értékek grafikus megjelenítésére is, így a különböző paraméterek változása időtengelyen is nyomon követhető.
  • Mérési jegyzőkönyv készítés funkció: az alkalmazás segítségével a mérési eredményekből pdf. formátumú jegyzőkönyv készíthető, amely azonnal e-mail-ben elküldhető a megrendelő számára. Ha a mobil eszközzel fotót készítettünk a rendszerről, a fotó beilleszthető a jegyzőkönyvbe.
  • Hűtőközeg lista frissítése: a mobil alkalmazás segítségével a műszerben tárolt hűtőközeg lista frissíthető, illetve személyre szabható. Ezáltal a műszerben a felhasználó által ténylegesen szükséges hűtőközegek lesznek elérhetők.

Az alkalmazás android és IOS készülékekre is letölthető. A telepítést követően a kapcsolat a műszer és a mobil eszköz között bluetooth kapcsolaton keresztül hozható létre..

Digitális szerviz csaptelep: strapabíró, egyszerű és praktikus

A testo 550 tip. műszer 2 utas, robusztus fém szelepblokkjának köszönhetően könnyen és megbízhatóan használható még nehéz környezeti feltételek mellett is. Az IP 42 védettségű stabil műszerház megbízható védelmet biztosít a külső behatások ellen. A függesztő horog biztosítja a felhasználó számára a műszer biztos rögzítését a mérés alatt. A kijelző megvilágítás pedig a mérési értékek könnyű leolvashatóságát teszi lehetővé még rossz fényviszonyok mellett is.

 

Szállítási kiszerelés

testo 550 digitális szerviz csaptelep, 2 db csipeszes csőhőmérséklet érzékelővel, elemmel, gyári műbizonylattal, műszerbőröndben. (A mobil applikáció díjmentesen letölthető.) + Testo 745 érintésmentes fesz.mérő