Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat.
Menü
Hungarian hu

Testo

A Testo (Magyarország) Ker. Kft. 1992 óta a Testo műszerek hivatalos magyarországi forgalmazója. Célunk, hogy a világszerte elismert Testo márkanevet Magyarországon is világszínvonalon képviseljük. Ennek érdekében dolgozóink folyamatos képzésben részesülnek németországi anyacégünknél, így Ön biztos lehet benne, hogy mérési feladataira mindig a legcélszerűbb műszert ajánljuk.

A Testo mérnökei, a felhasználók igényeit figyelembe véve folyamatosan fejlesztik, korszerűsítik műszerkínálatunkat, így követve az egyre fejlődő igényeket. Ezeknek a fejlesztéseknek az eredménye számos Testo szabadalom a műszerek, illetve az érzékelők körében. Cégünk hitvallása, hogy a minőséget nem csupán a termék minősége határozza meg, hanem az értékesítési háttér, a szakmai szolgáltatás színvonala is. A Testo (Magyarország) Ker. Kft. azért válhatott képviseletből leányvállalattá, mert megfelel a szigorú német követelményrendszernek.

Cégünk saját akkreditált kalibráló laboratóriummal rendelkezik, így igény esetén kalibrálási bizonyítványt biztosítunk termékeinkhez. Műszereink megbízhatóságát jól jellemzi a 2 éves garancia. Saját szervizünkben felkészült szakemberek végzik a műszerek szervizelését telephelyünkön, garanciális időn belül és garanciális időn túl is.