Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Hungarian hu

Klíma berendezések

KÉRJÜK A VISZONTELADÓI ÁRAKÉRT REGISZTRÁLJANAK BE!

Segítséget a regisztrációhoz itt talál. 

A klíma berendezések mobil változatairól röviden

klíma berendezések

Egy magánlakás vagy egy munkahely sem nyújt teljes komfortot valamirevaló klíma berendezés nélkül. Ma már természetes és megfizethető dolognak számít, ha csupán pár gombnyomással optimális hőmérsékletet tudunk teremteni a falakon belül. Az időjárástól függetlenül lehet kellemesen hűvös vagy jólesően meleg is, méghozzá hosszú távon. A klíma berendezések változatos modellekben készülnek teljesítmény, méret, sőt, hordozhatóság szempontjából is. A mobil klíma berendezések kilógnak a sorból, hiszen nem fix helyre építik be őket, hanem lehetőség van áthelyezni, szállítani is őket, attól függően, hogy hol van szükség a működtetésükre.

A mobil klíma berendezések használatának egyértelmű előnye tehát a mobil voltukból fakad. Ha költözik a tulajdonos, nem érzi az irodáját kellően klimatizáltnak vagy akár egy hosszabb utazás alatt sem szeretne lemondani a teljes kényelemről, akkor megvan a lehetőség arra, hogy a mobil klímát is átköltöztessék, csak az elvezetést kell megoldani.

Itt is van választék, érdemes alaposan tájékozódni, mielőtt választunk. Létezik kültéri egységgel rendelkező változat, aminek a hűtő teljesítménye jobb, mint a beltéri változaté. Lehet split rendszerű, egy csöves vagy két csöves is. Ha jól választunk, akkor egy, a klasszikus klímák hatásfokával szinte megegyező készüléket kaphatunk, ami ráadásul áthelyezhető, a működése csendes, így még éjszaka is nyugodtan használhatjuk és az energiafogyasztására sem lehet panaszunk. Bizonyos modellek beszereléséhez a falat sem kell fúrni.

A mobil klíma berendezések még kiegészítő fűtésként is alkalmazhatóak, be lehet állítani őket abba a helyiségbe, ahol a legtöbbet tartózkodunk és megemelni a használatukkal a komfortérzetünket. A fűtésen túl még párátlanítani is tudunk a jól megválasztott készülékkel, ami a fűtési szezonban szintén előny.

Ha érdeklődik a klíma berendezések iránt, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!