Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat.
Menü

Klímaberendezések, párátlanítók, légtisztítók

KÉRJÜK A VISZONTELADÓI ÁRAKÉRT REGISZTRÁLJANAK BE!

A légcsatornázható klímák előnyei

légcsatornázható klímákAz egyre hosszabb, forró nyaraknak köszönhetően sokan döntenek úgy, hogy klimatizálják a lakásukat. Miután ez a döntés megszületett, a következő fontos kérdés az lesz, hogy milyen berendezést célszerű ehhez választani. Mivel sokféle típus létezik, érdemes alaposan utánajárni az előnyöknek, hátrányoknak, illetve megkérdezni egy tapasztalt szakembert. Az alábbiakban azt mutatjuk be részletesen, hogy miért érdemes a légcsatornázható klímákat választani.  

légcsatornázható klímák nagy előnye a többi berendezéshez képest, hogy szinte rejtve maradnak szem elől. Másnéven központi klímának is hívják őket, mert van egy nagy teljesítményű, központi részük, amiből légcsatorna hálózaton keresztül érkezik a helyiségekbe a hűvös levegő. Ezért előszeretettel alkalmazzák például padlással rendelkező ingatlanokban, álmennyezet fölött vezetve, de a légcsatornázható klímák népszerűek irodaházakban is. Magában a helyiségben csak a mennyezeti nyílás látható, ám ez számtalan módon kialakítható, így teljes mértékben illeszkedni tud a környezetébe. A berendezések másik nagy előnye, hogy van lehetőség arra is, hogy akár kintről is szívjanak be levegőt, így gondoskodnak a szellőzésről is.

légcsatornázható klíma előnyei ezzel még korántsem értek véget! Sokan az alacsony zajszint miatt döntenek mellettük. Mivel maga a készülék egy másik helyiségben található, így szinte alig hallható a működés. A légcsatornázható klíma előnyösebb a huzatra érzékenyebb felhasználók számára is, mert sokkal lassabban áramlik be a hűvös levegő, így nem okoz kellemetlenséget e tekintetben sem. Az ilyen típusú berendezések nagyszerű választásnak bizonyulnak otthonra, irodaházba, szállodába, vagyis mindenhova, ahol számít az elegancia, a környezetbe való illeszkedés és a csendes működés.

Amennyiben további kérdése lenne a légcsatornázható klímákkal kapcsolatban, bátran keressen fel minket! Kollégáink szívesen nyújtanak részletes tájékoztatást termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzájuk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

A klíma berendezések mobil változatairól röviden

klíma berendezések

Egy magánlakás vagy egy munkahely sem nyújt teljes komfortot valamirevaló klíma berendezés nélkül. Ma már természetes és megfizethető dolognak számít, ha csupán pár gombnyomással optimális hőmérsékletet tudunk teremteni a falakon belül. Az időjárástól függetlenül lehet kellemesen hűvös vagy jólesően meleg is, méghozzá hosszú távon. A klíma berendezések változatos modellekben készülnek teljesítmény, méret, sőt, hordozhatóság szempontjából is. A mobil klíma berendezések kilógnak a sorból, hiszen nem fix helyre építik be őket, hanem lehetőség van áthelyezni, szállítani is őket, attól függően, hogy hol van szükség a működtetésükre.

A mobil klíma berendezések használatának egyértelmű előnye tehát a mobil voltukból fakad. Ha költözik a tulajdonos, nem érzi az irodáját kellően klimatizáltnak vagy akár egy hosszabb utazás alatt sem szeretne lemondani a teljes kényelemről, akkor megvan a lehetőség arra, hogy a mobil klímát is átköltöztessék, csak az elvezetést kell megoldani.

Itt is van választék, érdemes alaposan tájékozódni, mielőtt választunk. Létezik kültéri egységgel rendelkező változat, aminek a hűtő teljesítménye jobb, mint a beltéri változaté. Lehet split rendszerű, egy csöves vagy két csöves is. Ha jól választunk, akkor egy, a klasszikus klímák hatásfokával szinte megegyező készüléket kaphatunk, ami ráadásul áthelyezhető, a működése csendes, így még éjszaka is nyugodtan használhatjuk és az energiafogyasztására sem lehet panaszunk. Bizonyos modellek beszereléséhez a falat sem kell fúrni.

A mobil klíma berendezések még kiegészítő fűtésként is alkalmazhatóak, be lehet állítani őket abba a helyiségbe, ahol a legtöbbet tartózkodunk és megemelni a használatukkal a komfortérzetünket. A fűtésen túl még párátlanítani is tudunk a jól megválasztott készülékkel, ami a fűtési szezonban szintén előny.

Ha érdeklődik a klíma berendezések iránt, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!