Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat.
Menü
Ár:
33.550 Ft (26.418 Ft + ÁFA)
Menny.:db

KERESZTVONALAS SZINTEZŐLÉZER BOSCH QUIGO ZÖLD 2 ADAPTERREL (0603663C02)

Ár:
33.550 Ft (26.418 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: BOS49071
Vonalkód: 4059952582535
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó / Forgalmazó:

Amennyiben a termék nincs raktáron, az árváltozás jogát fenntartjuk!
Túlméretes termék esetén a házhozszállítás díja külön kerül kiszámításra.
A leírások és képek külső forrásból kerülnek megjelenítésre, ezért az esetleges elírásokért, téves kép megjelenésért sajnos nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Nagykereskedelmi árainkért kérjük regisztráljon a webáruházba!


Hibát találtál a leírásban vagy az adatlapon? Jelezd nekünk! 

Leírás

Zöld lámpa az ötleteidnek!

  • Zöld lézertechnológia a piros lézervonalakhoz képest akár 4 x jobb láthatóságért világos fényviszonyok között is
  • +/- 0,6 mm/m-es javított pontosság és maximum 12 m hatótávolság
  • Az újrahasznosított anyagok használata a termékben és a csomagolásban, illetve az optimalizált energiafogyasztás hozzájárulnak a fenntarthatósághoz
  • Könnyű pozicionálás az adapterlappal és az univerzális MM 2 szorítóval
  • Tökéletes képek felakasztásához, csempézéshez, függönykarnis beállításához, konyhai bútorok felszereléséhez

Használd ki a Quigo Green kereszt vonallézer könnyű kezelhetőségét és kiváló láthatóságát

Zöldülj be teljesen a Bosch új generációs Quigo Green kereszt vonallézerével, amely kiváló láthatóságot és könnyű kezelhetőséget biztosít a barkácsprojektekben. Élénk, zöld kereszt lézervonalaival a Quigo Green tökéletes beállítási megoldás az igen világos fényviszonyok közötti munkavégzéshez. +/- 0,6 mm/m-es megnövelt pontossággal és maximum 12 m-es hatósugárral rendelkezik. A Quigo Green háza elsődlegesen újrahasznosított anyagból készül, energiafelhasználása optimalizált. A kényelem további fokozásaként ezt a sokoldalú kereszt vonallézert az univerzális MM 2 szorítóval és egy adapterlemezzel szállítjuk a könnyű szerelhetőség érdekében. Mindkettő szintén újrahasznosított műanyagból készül. A Quigo Green +/-4°-os tartományon belül szintezi saját magát a tükrök, polcok vagy csempék egyenes beállításának szavatolásához.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Quigo Green megkapta a Solar Impulse Solution címkét

A Quigo Greennél lecseréltük a műanyag alkatrészek nagy részét helyi forrásból származó és újrahasznosított anyagokra. Sőt, újraterveztük benne az elektronikát a nagyobb energiahatékonyság érdekében, amely hosszabb akkumulátor- élettartamot és kevesebb használatból eredő hulladékot eredményez. Újraértékeltük termékünk csomagolását is, melynek mérete a raklap ideális feltöltésére lett optimalizálva, valamint nagyobb arányban tartalmaz újrahasznosított papírt és kikerült belőle minden egyszer használatos műanyag.

Fenntarthatósági szempontok szerint optimalizált

Optimalizált, hogy környezetbarátabb legyen: akár 50%-kal kevesebb energiafogyasztás a Quigo green 1. generációhoz képest, a termék háza 85%-ban újrahasznosított műanyag, az univerzális MM 2 plus szorító és az adapterlemez együtt pedig 95%-ban újrahasznosított műanyagból készül.

Környezetbarát csomagolás

A csomagolóanyagok műanyagmentesek és legalább 70%-ban újrahasznosított papírból készülnek. A kézikönyv és a csomagolás is méretre optimalizált és a csomagolás környezetbarát, vízbázisú fénybevonattal rendelkezik. A kézikönyv és a szórólapok 100%-ig újrahasznosított papírból készülnek.

Újrahasznosított műanyagból készült sokoldalú univerzális MM 2 szorító

Állítsa a lézerszintet a megfelelő pozícióba a sokoldalú MM 2 univerzális szorítóval, amely 1 és 6 cm közötti átmérőjű tárgyakra rögzíthető.

Újrahasznosított műanyagból készült, könnyen rögzíthető adapterlemez

A könnyen kezelhető adapterlemez rugalmasabban felszerelhető, és a magasságállítást még precízebbé teszi. Rögzíthető a készülék tetejére, aljára és hátuljára is, így a magasság finombeállítási tartománya +/-2 cm.

Akár 4x jobban látható a zöld lézerdióda technológia révén

A zöld lézerdióda akár négyszer jobb láthatóságot biztosít, mint a piros lézervonalak és segít kiterjeszteni a hatósugarat maximum 12 m-ig.

Rendkívüli pontosság a precíz eredményekért

A kiváló minőségű zöld lézerdióda precíz lézervonalakat szolgáltat 12 m hatótávolsággal és +/- 0,6 mm/m pontossággal a tökéletes eredmények érdekében.

Egyenes lézervonalak még enyhén egyenetlen felületről is

Önszintezés egy pillanat alatt – automatikusan egyenes lézervonalakat vetít másodpercek alatt, enyhén egyenetlen felületről is, +/- 4°-on belül. A csúszka felcsúsztatásával a lézervonal egyszerűen a falra vetíthető.